Indonesian

 

KTS Turbobillet X (KTS) adalah pembuat khas untuk roda kompressor mesin-Dari-Solid (MFS) prestasi tinggi, juga dikenali sebagai Billet Impeller.

 

Kita bangga dengan kerja kita.Tawaran nilai kita adalah kegembiraan - semua yang kita lakukan berputar-putar sekitar menawarkan anda teknologi, prestasi, pemilihan, penghantaran dan risiko paling rendah.Bilet KTS dibuktikan di seluruh dunia dan dikeras oleh pangkalan pelanggan yang terkenal yang terdiri daripada 600 ahli turbo, penghasil turbo, tuner dan pasukan perlumbaan.

 

Apa yang mereka, dan kita, mempunyai persamaan adalah dedikasi untuk membina turbo prestasi tinggi di mana kegembiraan akan dirayakan.

 

Dengan hampir 3000 p/n, aspirasi kita hari ini adalah untuk menghasilkan mereka pada masa dan masa depan, dengan kualiti yang sama konsisten yang sesuai dengan cadangan kegembiraan.KTS mendaftar ke Industri 4.0 dan melaburkan secara signifikan dalam teknologi, robotik dan proses untuk menikmati pelanggan kita.

 

Kerana harapan kita ada di sini, begitu juga tujuan kita.Untuk kami, dan untuk anda, hanya yang terbaik adalah cukup baik.

 

Jika anda membutuhkan bantuan, sila jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami.

Email:sales2@ktsturbobilletx.com